U najljepšem mjesecu u godini te povodom nadolazećih božićnih i novogodišnjih blagdana u Veliku vijećnicu Međimurske županije stiglo je 30-ak djevojčica i dječaka iz Dječjeg vrtića Bambi Čakovec u pratnji odgojiteljica Ivane Pečarko i Riane Tkalčec.

Veselo jutro za župana Međimurske županije Matiju Posavca i voditeljicu Odsjeka za zdravstvo, socijalnu zaštitu i nacionalne manjine u  Međimurskoj županiji Sonju Tošić-Grlač priredili su mališani iz skupine „Mravići“. Uz božićne recitacije, nezaobilazne pjesme koje su pripremili posebno za ovu prigodu, ujedno su postavili niz zanimljivih pitanja te su tom prigodom razveselili sve prisutne i uljepšali im početak radnog tjedna.

Radoznala i nasmiješena lica samo su uvertira u nadolazeće dane darivanja, a tom prigodom mališani su za župana priredili i jedinstveni poklon koji su sami izradili. Plakat s prikazom Djeda Božićnjaka i njegovih pomoćnika kako ih oni vide, poklonili su županu i voditeljici Odsjeka te im ujedno poželjeli sretne i nasmijane blagdane.

Druženje je završilo uz nezaobilazno fotografiranje i čašćenje.