Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Povjerljiva osoba za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti i osoba za nepravilnosti

Na temelju članka 20. stavak 1. točka 2.  Zakona o zaštiti prijavitelja nepravilnosti („Narodne novine“ broj 46/22), članka 43. Zakona o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru ("Narodne novine" br. 78/15 i 102/19), članka 37. Statuta Međimurske županije („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 26/10, 3/13, 6/13 – pročišćeni tekst 8/13, 6/14, 2/18, 10/18 – pročišćeni tekst, 2/20, 3/21 i 2/22 – pročišćeni tekst) i članka 17. Pravilnika o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti i postupku imenovanja povjerljive osobe i njezina zamjenika u Međimurskoj županiji („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 1/23), Župan  Međimurske županije donio je Odluku o imenovanju povjerljive osobe za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti i njezina zamjenika („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 2/23) kojom je utvrđeno:

Tamara Obadić, mag.iur. samostalna upravna referentica za gospodarstvo u Upravnom odjelu za gospodarstvo, poljoprivredu i turizam Međimurske županije (Email: tamara.obadic@medjimurska-zupanija.hr, Tel. 040/374-224), ovom odlukom se imenuje povjerljivom osobom za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti u Međimurskoj županiji te osobom za nepravilnosti  u Međimurskoj županiji.

Rajka Vadlja, stručna suradnica za poslove župana i opće poslove u Upravnom odjelu za Skupštinu, opću upravu i pravne poslove Međimurske županije (Email: rajka.vadlja@medjimurska-zupanija.hr, Tel. 040/374-155) imenuje se zamjenicom povjerljive osobe za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti u Međimurskoj županiji.

Prava i obveze povjerljive osobe za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti i osobe za nepravilnosti

Imenovana povjerljiva osoba za unutarnje prijavljivanje nepravilnosti te osoba za nepravilnosti  u Međimurskoj županiji ima prava i obveze sukladno Zakonu o zaštiti prijavitelja nepravilnosti, Zakonu o sustavu unutarnjih kontrola u javnom sektoru i Pravilniku o postupanju i izvještavanju o nepravilnostima u upravljanju sredstvima institucija u javnom sektoru te Pravilniku o postupku unutarnjeg prijavljivanja nepravilnosti i postupku imenovanja povjerljive osobe i njezina zamjenika u Međimurskoj županiji.

Prilozi:

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content