Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U Osnovnoj školi Goričan održano županijsko natjecanje Sigurno u prometu 2024.

Datum objave: 26. travnja 2024.

U petak je Osnovna škola Goričan bila domaćin županijske razine natjecanja Sigurno u prometu 2024, jednog od najpopularnijih ogleda među učenicima koje se održava u organizaciji HAK-a Auto kluba Čakovec te u suradnji s Policijskom upravom međimurskom. Natjecanje je okupilo velik broj natjecatelja iz osnovnih škola iz Goričana, Nedelišća, Strahonica, Podturna, te OŠ Ivan Goran Kovačić Sveti Juraj na Bregu i III. OŠ Čakovec.

Ravnatelj škole domaćina Zlatko Varošanec pozdravio je uzvanike te mladim natjecateljima poželio mnogo sreće i vještine u natjecateljskim zadacima, a župan Međimurske županije Matija Posavec otvorio je natjecanje uz poruku mladima da su znanja s ovog područja – znanja koja će koristiti cijeli život: “Želim vam mnogo uspjeha na natjecanju, uz stjecanje novih, dragocjenih iskustava, te sklapanje prijateljstava, a najuspješnijima i mnogo sreće na državnoj razini natjecanja“, rekao je župan Posavec, a poruke ohrabrenja mladi natjecatelji primili su i od Darinke Tompoš iz Auto kluba Čakovec, Ivana Sokača, načelnika Policijske uprave međimurske, Franje Šavore, predsjednika Općinskog vijeća Goričana, te župnika Župe sv. Leonarda u Goričanu Josipa Drvoderića.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content