„Zahvaljujem Međimurskoj županiji na dugogodišnjoj potpori koja nam je izuzetno potrebna, s time niste pomogli samo nama, već i mnogobrojnim obiteljima koje su kod nas potražile pomoć“, rekla je umirovljena voditeljica Dnevnog boravka „Dr. Antun Bogdan“ – Caritas Varaždinske biskupije u Čakovcu, sada u ulozi volonterke – Katarina Hoblaj. Pritom je zahvalu uputila u okviru svečanog prijema koji je za nju upriličio župan Međimurske županije Matija Posavec sa zamjenicima Sandrom Herman i Josipom Grivcem te voditeljicom Odsjeka za zdravstvo, socijalnu zaštitu i nacionalne manjine, ujedno zamjenicom pročelnika Upravnog odjela za društvene djelatnosti Međimurske županije Sonjom Tošić – Grlač.

Svoj je radni vijek kao medicinska sestra posvetila onima kojima je to najpotrebnije, brigu o bolesnima i djeci. Svojim nesebičnim radom i plemenitošću utkala je dio sebe u živote mnogih  pojedinaca. Svoju misiju, nakon punih 20 godina zaključila je zasluženim umirovljenjem te predajom ključeva Dnevnog boravka Kristini Novaković koja će nastaviti njen put dobročinstva i ljubavi, a koja je također prisustvovala prijemu u Uredu župana.

Svečani prijem iskorišten je kao mali znak pažnje i izraz zahvalnosti ovoj velikoj osobi, za sav doprinos zajednici, jedna kap u moru naspram svega onoga što je ravnateljica učinila kroz cijeli svoj život pomažući onima kojima je to najpotrebnije. „Uvijek nam je bilo zadovoljstvo surađivati s Dnevnim boravkom, te ćemo uvjeren sam i u budućnosti nastaviti dosadašnju dobru praksu i s novom ravnateljicom, sve za dobrobit djece, boravka i svih dobročinitelja oko doma“, pritom je naglasio Posavec.