Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine isporučilo novu računalnu opremu Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša za rad i nadogradnju postojećeg sustava „eDozvola“ u sklopu Informacijskog sustava prostornog uređenje (ISPU)

Datum objave: 9. prosinca 2020.

Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine isporučilo novu računalnu opremu Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša za rad i nadogradnju postojećeg sustava „eDozvola“ u sklopu Informacijskog sustava prostornog uređenje (ISPU).
U okviru provedbe  projekta Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, pod nazivom „Informacijski sustav prostornog uređenja (ISPU)“, sklopljenog sporazuma i ugovora o nabavi opreme, sufinanciranog sredstvima Europskog fonda za regionalni razvoj, Operativnog programa  Konkurentnost i kohezija i sredstvima Ministarstva prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine, dana 8.12.2020. godine, Ministarstvo prostornoga uređenja, graditeljstva i državne imovine isporučilo je Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije novu računalnu opremu (standardna i grafička računala s monitorima, prijenosna računala, laserski printeri i skeneri, multifunkcionalni uređaji). Novom računalnom opremom  smanjiti će se operativni troškovi, te povećati učinkovitost rada Upravnog odjela u izdavanju građevinskih, lokacijskih, uporabnih dozvola, te ostalih upravnih i neupravnih akata, primjenom jedinstvenog informatičkog sustava „eDozvola“, a koja učinkovitost je, valja naglasiti i u ovom trenutku na vrlo visokoj razini. Jedinstveni informacijski sustav „eDozvola“ namijenjen izdavanju akata za gradnju, implementiran je u Upravnom odjelu, te u primjeni od 1.6.2014. godine, koji se kontinuirano nadograđuje, a sve kako bi građani u najkraćem roku dobili sve tražene informacije i dozvole iz nadležnosti Upravnog odjela.
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content