Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata

Datum objave: 14. prosinca 2023.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA IMENOVANJE PROČELNIKA UPRAVNOG ODJELA ZA
PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA

KLASA: 112-02/23-02/4
URBROJ: 2109-01-23-07
Čakovec, 14. prosinca 2023.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA IMENOVANJE PROČELNIKA UPRAVNOG ODJELA ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju  formalne uvjete iz javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama broj 142 od 29. studenog 2023. godine te na web stranicama Međimurske županije i oglasnoj ploči Županije.

Testiranje za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okolišaodržat će se 22. prosinca 2023. godine (petak), u sobi broj 74/II kat, s početkom u 9,00 sati u Međimurskoj županiji, Čakovec, Ruđera Boškovića 2,.

Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-pošte koju su naznačili u svojim prijavama na natječaj.

                                                         POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content