Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih na javni natječaj

Datum objave: 16. listopada 2023.

KLASA: 112-02/23-02/3
URBROJ: 2109-01-23-06
Čakovec, 16. listopada 2023.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA JAVNI NATJEČAJ ZA PROČELNIKA UPRAVNOG ODJELA ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja za imenovanje pročelnika Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije poziva na prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, objavljenog u „Narodnim novinama“, broj 113/23 od 29. rujna 2023. te na web stranicama Međimurske županije.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti obavlja se putem pisanog testiranja i intervjua.

Pisano testiranje kandidata održat će se dana 24. listopada 2023. godine (utorak), u zgradi Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, u sobi broj 74, II. kat, s početkom u 9,00 sati.

Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog testiranja, obavit će se isti dan.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-pošte koju su naznačili u svojim prijavama na natječaj.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA ZA IMENOVANJE
PROČELNIKA UPRAVNOG ODJELA ZA PROSTORNO UREĐENJE,
GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content