Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za prijam u službu, Služba za unutarnju reviziju

Datum objave: 14. srpnja 2023.

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA
ZA IMENOVANJE PROČELNIKA SLUŽBE ZA UNUTARNJU
REVIZIJU MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

KLASA: 112-02/23-02/6
URBROJ: 2109-01-23-06
Čakovec, 14. srpnja 2023.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA PRIJAVLJENIH NA JAVNI NATJEČAJ ZA IMENOVANJE PROČELNIKA SLUŽBE ZA UNUTARNJU REVIZIJU MEĐIMURSKE ŽUPANIJE

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja za radno mjesto:

  • pročelnik Službe za unutarnju reviziju,

 a koji je bio objavljen u Narodnim novinama broj 67/23 od 21. lipnja 2023. godine te na web stranicama i oglasnoj ploči Međimurske županije.

Testiranje za predmetno radno mjesto održat će se 24. srpnja 2023. godine (ponedjeljak), u zgradi Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, u sobi broj 74, II. kat, s početkom u 9,00 sati.

Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-pošte koju su naznačili u svojim prijavama na natječaj.

POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content