Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurje zamirisalo na katruže – hvala svim građanima koji su se diljem Međimurja uključili u akciju „Katruže za Katružu“

Datum objave: 26. svibnja 2022.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti i ove godine tradicionalno organizira akciju  „Katruže za Katružu“ koja je započela u Svetoj Mariji, a proteklog je vikenda održana u Prelogu, Murskom Središću, Belici, Nedelišću i Donjem Vidovcu.

U Prelogu akciju su provodili članovi Udruge „Priločko srce“ i prikupljeno je 7.084,00 kuna, u Murskom Središću članice Društva žena Mursko Središće prikupile su 3.231,00 kuna. U Belici akciju su provodile članice Udruge žena Belica i prikupljeno je 3.500,00 kuna i 15 EUR-a, u Nedelišću Udruga žena Nedelišća koje su prikupile 1.230,00 kuna. U  Donjem Vidovcu prikupljeno je 1.985,00 kuna, a akcija je provedena u organizaciji Općine Donji Vidovec.

Hvala svim aktivistima, volonterima i građanima koji su ponovno pokazali veliku humanost te su se uključili u akciju čiji će prihod biti usmjeren za one kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja naše županije, za kupnju lijekova, pomagala i terapije.

U subotu, 28. svibnja akcija će se održati u Čakovcu ispred Gradske kavane u vremenu od 9,00 do 11,00 sati. Pozivamo sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga doniraju Zakladi „Katruža“. Katruže se mogu donijeti u subotu na štand gdje se vrši prodaja.

Međimurke i Međimurci, hvala vam što ste ponovno pokazali veliko srce!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content