Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv na testiranje - za radno mjesto viši referent za prostorno uređenje

Datum objave: 9. svibnja 2022.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME
VIŠI REFERENT ZA PROSTORNO UREĐENJE

KLASA: 112-02/22-03/1
KLASA: 112-02/22-03/1
Čakovec, 9. svibnja 2022.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATKINJA ZA RADNO MJESTO VIŠI REFERENT ZA PROSTORNO UREĐENJE U UPRAVNOM ODJELU ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidatkinje koje ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, za radno mjesto viši referent za prostorno uređenje, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama, broj 50/22 od 27. travnja 2022. godine te na web stranici Međimurske županije.

Testiranje za predmetno radno mjesto održat će se 19. svibnja 2022. godine, u Maloj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, s početkom u 9,00 sati.

Intervju s kandidatkinjama koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatkinjama koje ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidatkinje će osobno biti obaviještene putem e-mail adrese koju su naznačile u svojim prijavama na javni natječaj.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content