Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za ponedjeljak, 21. ožujka 2022.

Datum objave: 21. ožujka 2022.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR testiranjem nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 u Međimurskoj županiji. Tijekom vikenda brzim antigenskim testom testirano je 35 osoba, od čega su evidentirana 2 pozitivna nalaza, što je 5,7% od broja testiranih.

U protekla 24 sata oporavilo se 33 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 425. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 20 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema novo hospitaliziranih niti otpuštenih osoba, 1 osoba je na invazivnoj respiraciji. Nema preminulih osoba.

Građani se mogu cijepiti utorkom i petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content