Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za petak, 07. siječnja 2022. - Danas nastavljeno cijepljenje Pfizerom od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo MŽ i od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec

Datum objave: 7. siječnja 2022.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata PCR testiranjem nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji. Iz drugih županija javljeno da je PCR-om dokazan SARS-Cov-2 kod 3 osobe s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji. 

U protekla 24 sata oporavilo se 59 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 372. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 93 797 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.

U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 58 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirana je 1 osoba, otpuštena je 1 osoba, 2 pacijenta su na invazivnoj respiraciji. Preminula je 1 osoba, ženska osoba stara 81 godinu.

Građani se mogu cijepiti svakim radnim danom od 9 do 13 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije te od 13 do 18 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec. Za cijepljenje nije potrebna prethodna najava, a cijepit će se s 1., 2., i 3. dozom svim dostupnim cjepivima. Svi građani kojima je prošlo šest mjeseci od cijepljenja 2. dozom, mogu se cijepiti 3. dozom.

Od danas, 07. siječnja 2022. nastavlja se cijepljenje svakodnevno od ponedjeljka do petka svim dostupnim cjepivima (Pfizer, Moderna, Janssen i AstraZeneca).

Sutra, 8. siječnja 2022. godine održat će se cijepljenje na cijepnom punktu u školskoj sportskoj dvorani u Prelogu od 9 do 13:30 sati.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content