Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za četvrtak, 9. rujna 2021. - U Međimurju danas evidentirano 6 pozitivnih nalaza

Datum objave: 9. rujna 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 96 uzoraka, od čega je evidentirano 6 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 6,25 % pozitivnih od broja testiranih.
U protekla 24 sata oporavile su se 4 osobe. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 53. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 66 592 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 5 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitaliziran je 1 pacijent i otpušten je 1 pacijent. Nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content