Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Dnevno izvješće Stožera civilne zaštite Međimurske županije za utorak, 7. rujna 2021. - U Međimurju danas 5 pozitivnih nalaza na 106 testiranih osoba

Datum objave: 7. rujna 2021.

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata obrađeno je 106 uzoraka, od čega je evidentirano 5 pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji, što je 4,71% pozitivnih od broja testiranih.
U protekla 24 sata oporavilo se 7 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 38. Do danas je u mikrobiološkom laboratoriju Zavoda za javno zdravstvo uzeto 66 382 uzoraka, ne računajući testiranja naših građana u drugim ustanovama unutar i izvan Međimurske županije.
U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 5 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata nema hospitaliziranih osoba, nema otpuštenih pacijenata. Nema pacijenata na respiraciji te nema preminulih osoba.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content