Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nakon Svete Marije, nastavlja se akcija "Katruže za Katružu" u Čakovcu, Prelogu, Murskom Središću, Belici i Nedelišću

Datum objave: 27. svibnja 2021.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti  ove  godine tradicionalno  organizira akciju  „Katruže za Katružu“  koja se održava uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.
Akcija je započela u Svetoj Mariji  gdje su aktivistice Katruže  prodavale  katruže  u srijedu, 26. svibnja 2021. godine.  Prodajom zakladnih suvenira i katruža prikupljeno je 3.251,00 kuna. 
U subotu 29. svibnja  2021. godine Katruže će se prodavati:

    • u Čakovcu u vremenu od 9,00 do 11,30 sati na terasi  Gradske kavane Čakovec.   Uz  aktiviste „Katruže“, akciji  će se tradicionalno  priključiti  članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“, učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i  Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec.
    • u Prelogu od 8,00 do 11,00 sati ispred Privredne banke na tržnici  katruže će prodavati  članice udruge „Priločko srce“ Prelog
    • u Murskom Središću od 8,00 do 12,00 sati na tržnici katruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središće
    • u Belici  će  akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od  7,30 do 10,30  ispred  prodavaonice METSS-a (Robna kuć)
    • u Nedelišću će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće u vremenu od  8,00 do 12,00 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće

Pozivamo  sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone.  Katruže se mogu donijeti u subotu na štandove gdje se vrši prodaja, a u petak i u ured Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ u zgradi Međimurske županije (R. Boškovića 2, Čakovec) od 7,30  do 13,30 sati.
Pokažite u subotu svoju humanost i pomognite onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.   Neka u subotu cijelo Međimurje  miriše na  katruže.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content