Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za radna mjesta u UO za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša

Datum objave: 1. listopada 2020.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME
- VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA PROSTORNO UREĐENJE
- STRUČNI REFERENT ZA GRADNJU
- ADMINISTRATIVNI REFERENT
KLASA: 112-02/20-03/3
URBROJ: 2109/1-09-20-18
Čakovec, 1. listopada 2020.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA RADNA MJESTA VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA PROSTORNO UREĐENJE, STRUČNI REFERENT ZA GRADNJU I ADMINISTRATIVNI REFERENT U UPRAVNOM ODJELU ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, za radno mjesto višeg stručnog suradnika za prostorno uređenje, stručnog referenta za gradnju i administrativnog referenta, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama, broj 101 od 11. rujna 2020. godine te na web stranicama Međimurske županije.
Testiranje za predmetna radna mjesta održat će se 12. listopada 2020. godine, u Velikoj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2.
Provjera znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih za radno mjesto viši stručni suradnik za prostorno uređenje i stručni referent za gradnju održat će se na gore navedeni datum, s početkom u 8,30 sati.
Provjera znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih za radno mjesto administrativni referent održat će se na gore navedeni datum, s početkom u 9,45 sati.
Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.
Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem email adrese koju su naznačili u svojoj prijavi na javni natječaj.
Kandidati koji nisu pozvani na testiranje, nisu udovoljili formalnim uvjetima iz javnog natječaja i o tome će biti pisanim putem obaviješteni.
POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content