Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

OTP BANKA – DONACIJA Zakladi Katruža – Program„Zeleno svjetlo za one koji pomažu“

Datum objave: 14. svibnja 2020.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“   najsrdačnije zahvaljuje OTP BANKI  posebno  članicama i članovima  Povjerenstva zaposlenika banke iz raznih regija i sektora  koji  su prepoznali rad Zaklade  i u sklopu  programa „Zeleno svjetlo za one koji pomažu“  donijeli odluku o dodjeli donacije u iznosu od 15.000,00 kuna.
Prije dvadeset godina, krajem  2000. godine Međimurska županija osnovala je Zakladu kako bi pomogla bolesnim  Međimurkama i Međimurcima  pružajući pomoć  za potrebe liječenja u slučajevima kada  zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.  Do  sada je dodijeljeno više od 5,5 milijuna kuna . Veliki broj pomoći dodijeljen je djeci za razne rehabilitacijske programe. I u ovoj godini , bez obzira na situaciju vezanu uz COVID 19 virus , dodijeljeno je 105.000,00 kuna pomoći  kao podrška  podnositeljima zahtjeva koji su u teškom ekonomskom   i socijalnom položaju.  Zbog  mjera  Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske  nismo mogli provesti svoje redovne aktivnosti  kojima prikupljamo sredstva    pa će nam Vaša donacija  pomoći  da i dalje pružamo pomoć onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.
 Svojom  donacijom dokazali ste svoju humanost i osjetljivost prema  najugroženijima.  Želimo Vam puno  poslovnih uspjeha , a  zaposlenicima  obilje  osobnog  zadovoljstva, zdravlja i sreće.
„Najbolje u čovjekovu životu su njegova mala, bezimena, nezapamćena djela dobrote i ljubavi“           
Hvala.
 
Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti  „Katruža“
Upravitelj Zaklade  župan Matija Posavec, mag.ing

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content