Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“   najsrdačnije zahvaljuje OTP BANKI  posebno  članicama i članovima  Povjerenstva zaposlenika banke iz raznih regija i sektora  koji  su prepoznali rad Zaklade  i u sklopu  programa „Zeleno svjetlo za one koji pomažu“  donijeli odluku o dodjeli donacije u iznosu od 15.000,00 kuna.

Prije dvadeset godina, krajem  2000. godine Međimurska županija osnovala je Zakladu kako bi pomogla bolesnim  Međimurkama i Međimurcima  pružajući pomoć  za potrebe liječenja u slučajevima kada  zdravstveno osiguranje ne podmiruje troškove ili ih ne podmiruje u cijelosti.  Do  sada je dodijeljeno više od 5,5 milijuna kuna . Veliki broj pomoći dodijeljen je djeci za razne rehabilitacijske programe. I u ovoj godini , bez obzira na situaciju vezanu uz COVID 19 virus , dodijeljeno je 105.000,00 kuna pomoći  kao podrška  podnositeljima zahtjeva koji su u teškom ekonomskom   i socijalnom položaju.  Zbog  mjera  Stožera Civilne zaštite Republike Hrvatske  nismo mogli provesti svoje redovne aktivnosti  kojima prikupljamo sredstva    pa će nam Vaša donacija  pomoći  da i dalje pružamo pomoć onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.

 Svojom  donacijom dokazali ste svoju humanost i osjetljivost prema  najugroženijima.  Želimo Vam puno  poslovnih uspjeha , a  zaposlenicima  obilje  osobnog  zadovoljstva, zdravlja i sreće.

„Najbolje u čovjekovu životu su njegova mala, bezimena, nezapamćena djela dobrote i ljubavi“           

Hvala.

 

Upravni odbor Međimurske zaklade solidarnosti  „Katruža“
Upravitelj Zaklade  župan Matija Posavec, mag.ing