Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Radovi na spoju autoceste u Goričanu ušli u završnu fazu!

Datum objave: 23. travnja 2020.

U manje od godinu dana izvođači radova privesti će kraju projekt rekonstrukcije spoja na graničnom prijelazu u Goričanu (autocesta A4- Zagreb – Goričan – granica Republike Mađarske).

Radovi na spoju autoceste u Goričanu ušli su u završnu fazu, a projekt rekonstrukcije spoja na granični prijelaz Goričan uključuje rušenje postojećeg nadvožnjaka i krakova spoja te izgradnju novog nadvožnjaka s novim krakovima koji će omogućiti pristup autocesti, kao i izlaz s autoceste u svim smjerovima.
Bit će izvedena i nova LED rasvjeta, prometna oprema i signalizacija te izmještanje i zaštita postojećih instalacija.
Rekonstrukcijom spoja osigurat će se daljnje funkcioniranje postojećih infrastrukturnih objekata. S druge strane, izgradnja punog čvorišta poboljšat će lokalnu prometnu povezanost, omogućiti dodatne turističke, ugostiteljske i druge gospodarske aktivnosti te pridonijeti sveukupnom razvoju pograničnog područja uz rijeku Muru.Vrijednost investicije je 24 milijuna kuna, a radovi će biti gotovi prije predviđenog roka.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content