Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Više od 100 trkača na memorijalnoj trki „Željko Murk"

Datum objave: 8. veljače 2020.

Policijska uprava međimurska, policijska udruga IPA Međimurje i Udruga hrvatskih vojnih invalida domovinskog rata – Čakovec, u suradnji s Atletskim klubom „Međimurje“ Čakovec organizirali su tradicionalnu kros utrku memorijal „Željko Murk“ povodom 17. godišnjice pogibije hrvatskog branitelja i policajca Željka Murka, koji je život izgubio prilikom obavljanja policijske dužnosti.

Utrka je održana u Gornjem Kuršancu na obali rijeke Drave, a okupilo se 120 natjecatelja s ciljem odavanja počasti ali i promoviranja zdravog načina života te poticanja sportsko-rekreativnih aktivnosti.
Ove su godine u muškoj kategoriji prva tri mjesta osvojili Kristijan Sušilovic, Darko  Petak i Franjo Ileković, a u kategoriji žene policija, vojska, vatrogaci prva tri mjesta su:  Jelena Taradi Mihalović, Andreja Čukec i Stanka Vincek.
U kategoriji žene građanstvo najbrža je bila Alenka Horvat, odmah iza nje je Ines Balog, a treća je Iris Jambrešić, a kod muškaraca u kategoriji građanstva najbrži je bio Marko Novak, drugo mjesto pripalo je Saši Horvatu, a treći je Đorđe Šafarić.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content