Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Upaljena četvrta adventska svijeća na adventskom vijencu ispred crkve sv. Nikole biskupa u Čakovcu

Datum objave: 21. prosinca 2019.

Četvrta adventska svijeća, svijeća anđela i nade, upaljena je pred zadnju nedjelju došašća na adventskom vijencu ispred crkve svetog Nikole biskupa u Čakovcu u okviru programa Adventa u gradu Zrinskih, a upalila ju je zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman. Posljednja svijeća simbol je ljubavi te je znak radosne vijesti dolaska Božića, a Župa svetog Nikole biskupa posvetila ju je djedovima i bakama, svim umirovljenicima i pripadnicima starije životne dobi.
Riječi molitve i blagoslova uputio je fra Željko Železnjak, gvardijan i župnik Župe svetog Nikole biskupa u Čakovcu, koji je istaknuo važnost prisutnosti osoba starije životne dobi u našim obiteljima, na njihovu vrijednost, iskustvo i ljubav koju nam svakodnevno pružaju. Vrijeme došašća razdoblje je duhovne pripreme zbog dolaska Božića te prilika da se podsjetimo pozitivnih vrijednosti i osoba u našim životima.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content