Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

ATON okupio 500-tinjak mladih gimnastičara na prvenstvu Hrvatske

Datum objave: 24. studenoga 2019.

Nacionalni gimnastički centar ATON u Nedelišću ovog je vikenda domaćin 28. višebojskog i ekipnog prvenstva Hrvatske u muškoj i ženskoj sportskoj gimnastici za mlađe dobne kategorije. Oko 500-tinjak natjecatelja iz 37 klubova iz cijele Hrvatske tijekom dva dana odradit će više od 2500 vježbi što govori o složenosti organizacije natjecanja, a Gimnastički klub Marijan Zadravec "Macan" preuzeo je na sebe velik zadatak i ponovno potvrdio svoju kvalitetu, ovog puta i u organizacijskom smislu.
Zahvale djelatnicima i članovima Nacionalnog gimnastičkog centra ATON i Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan na čelu sa Željkom Jakopcem i Mariom Vukojom uputio je predsjednik Hrvatskog gimnastičkog saveza Stevo Tkalčec: "Uspjeli smo, u organizacijskom smislu, podići ovo državno natjecanje na višu razinu i nadamo se da će to postati standard u organizaciji svih državnih prvenstava u Hrvatskoj." Načelnik Općine Darko Dania istaknuo je da je Nedelišće zahvaljujući Nacionalnom gimnastičkom centru ATON i gimnastičarima prepoznato diljem Hrvatske i susjednih zemalja. Čestitke natjecateljima uputio je i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je dodijelio medalje najboljima u muškoj konkurenciji : "Siguran sam da se među vama krije novi olimpijac te ćemo se ponositi što ste tijekom svojeg sportskog puta bili i u našem Međimurju, kao što se ponosimo Filipom Udeom, Tijanom Korent i svim našim sportašima."

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content