Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Sportski petak za naše umirovljenike

Datum objave: 19. listopada 2019.

Članovi Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije okupili su se u Gornjoj Dubravi na tradicionalnim 15. sportskim susretima umirovljenika.
Više od 170 natjecatelja iz  udruga Prelog, Ivanovec, Gornji Hrašćan i PU Međimurske provelo je nezaboravno poslijepodne. Uz sjećanje na prošle godine i evociranje uspomena dominirao je smijeh i natjecateljski duh, ali prije svega, dobra zabava. U pet kategorija, streljaštvu, šahu, visećoj kuglani, pikadu i  kartanju bele, umirovljenici su pokazali sportsko umijeće, čvrstu i preciznu ruku i mudrost.
Predsjednik Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije Franjo Bašek, istaknuo je kako su im ovakva druženja najdraža te je zahvalio županu i Međimurskoj županiji koja podržava rad udruga umirovljenika.
Savez svake godine dva puta organizira ovakva i slična druženja, a naše najstarije stanovnike Međimurja rado posjeti i župan Međimurske županije Matija Posavec koji je na 15. sportskim susretima podijelio nagrade najboljima, te svima poželio zdravlje, sreću i puno prekrasnih trenutaka do slijedećeg susreta.
Najuspješnija ekipa na sportskim susretima je Udruga umirovljenika Prelog, drugo mjesto osvojila je  Udruga umirovljenika Ivanovec dok su trećeplasirani umirovljenici iz Gornjeg Hrašćana.
Čestitke!

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content