Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Zaklada Katruža nastavlja s akcijom "Katruža za Katružu"

Datum objave: 17. svibnja 2019.
Nastavljaju se aktivnosti Međimurske zaklade solidarnosti Katruža u okviru akcije Proljeće za Katružu. Nakon što su članice Društva žena Mursko Središće u subotu, 11. svibnja 2019. u Murskom Središću započele s aktivnostima prodaje katruža i suvenira te prikupile 3.920,00 kuna, prodaja katruža nastavlja se u subotu 18. svibnja 2019. u Nedelišću ispred Turističke zajednice od 8:00 do 12:00 sati. Akciju provode članice Udruge žena Nedelišće.
 
U srijedu 22. svibnja 2019. prodaja katruža će biti nastavljena na tržnici u Svetoj Mariji od  8:00 sati , a provoditi će je aktivistice Katruže. U subotu 25. svibnja akcija će se provoditi u Čakovcu, Prelogu, Belici i drugim mjestima o čemu ćemo naknadno obavijestiti. Pozivamo vas da se kupnjom ili donacijom katruža uključite u akciju i svojom dobrotom pomognete onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije.
homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content