Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Predstavljanje trećeg poziva za dodjelu bespovratnih potpora za poduzetnike - B LIGHT SCHEME

Datum objave: 26. ožujka 2019.

Javna ustanova REDEA u  okviru projekta  B LIGHT sufinanciranog  iz Interreg V-A Programa suradnje Mađarska-Hrvatska 2014-2020. Vas poziva na:

PREDSTAVLJANJE TREĆEG POZIVA ZA DODJELU BESPOVRATNIH POTPORA ZA PODUZETNIKE - B LIGHT SCHEME

Datum: 4. travanj 2019. u 10 sati
Mjesto: Tehnološko-inovacijski centar Međimurje,
Bana J. Jelačića 22 B, Čakovec, informatička dvorana, 1. kat

Na pitanja jeste li prihvatljiv prijavitelj, imate li odgovarajućeg partnera i mogu li se Vaše aktivnosti financirati u okviru ovog poziva, odgovorit ćemo Vam na kratkoj radionici za poduzetnike u trajanju od 1,5 sata. Na radionici ćemo odgovoriti na Vaša pitanja i prenijeti iskustva s prijašnjih poziva. Nakon radionice predviđeno je vrijeme za druženje i razmjenu iskustava uz ručak. Nakon radionice predviđeno je vrijeme za druženje i razmjenu iskustava uz ručak.
Molimo Vas da svoje sudjelovanje na radionici potvrdite najkasnije do 2. travnja 2019. godine do 14 sati putem elektroničke pošte na sanja.vrtaric@redea.hr ili putem telefona na 040 600 074.
Poziv za dostavu projektnih prijedloga objavljen je 19. ožujka 2019. godine, a poziv je otvoren do 20. svibnja 2019. godine. Maksimalan iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti pojedinom projektnom partnerom iznosi 135.000 eura, a maksimalni intenzitet potpore iznosi do 75% prihvatljivih troškova.
Više informacija o samom projektu možete pronaći ovdje.
Veselimo se Vašem dolasku.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content