Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Do 28. veljače prijavite zaslužne Međimurke i Međimurce za prestižnu Nagradu „Zrinski“

Datum objave: 31. siječnja 2019.

Odbor za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije raspisao je pozivni natječaj za podnošenje prijedloga za dodjelu Nagrade „Zrinski“ Međimurske županije za 2018. godinu. Najviša županijska nagrada dodjeljuje se građanima Međimurske županije, djelatnim skupinama, trgovačkim društvima, ustanovama, udrugama građana i drugim pravnim osobama koje žive ili djeluju na području Međimurske županije za rezultate ostvarene u prethodnoj godini ili u duljem vremenskom razdoblju (godišnja nagrada) u djelatnosti gospodarstva, znanosti i obrazovanja, kulture, zdravstva i socijalne skrbi te zaštite okoliša i drugih javnih djelatnosti.
Prilikom ocjenjivanja vrijednosti ostvarenih rezultata predloženih za Nagradu vrednovat će se kontinuitet u ostvarivanju rezultata, da su postignuti rezultati najbolji na području Međimurske županije, da pravna ili fizička osoba predložena za Nagradu uživa ugled uzornog stručnjaka i djelatnika, odnosno uzorne tvrtke, ustanove, udruge građana ili druge pravne osobe.
Prijedlog se podnosi u pisanom obliku Odboru za dodjelu javnih priznanja Skupštine Međimurske županije, na adresu Ruđera Boškovića 2, Čakovec, uz naznaku za Nagradu „Zrinski“.
Pozivaju se svi ovlašteni predlagatelji da prijedloge za dodjelu Nagrade „Zrinski“ upute Odboru najkasnije  do 28. veljače 2019. godine. Sve potrebne informacije mogu se pronaći na linku  https://medjimurska-zupanija.hr/2019/01/18/pozivni-natjecaj-za-podnosenje-prijedloga-za-dodjelu-nagrade-zrinski-medimurske-zupanije-za-2018-godinu/.
Nagrada „Zrinski“ za životno djelo, kao i godišnja Nagrada „Zrinski“, zaslužnima će biti dodijeljene na svečanoj sjednici Skupštine Međimurske županije povodom obilježavanja 30. travnja – Dana Međimurske županije. Podsjećamo kako su dobitnici Nagrade „Zrinski“ za 2017. godinu GKP PRE-KOM, Udruga „Zora“, akademik Dragutin Feletar, mr.sc. Zvonko Golub i Ivica Jurgec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content