U subotu 15.prosinca 2018. godine u Čakovcu je predstavljen najveći parfem na svijetu kojim se pokušava ući u Guinnessovu knjigu rekorda.
Predstavljanju je nazočio i župan Međimurske županije Matija Posavec, zamjenica župana Sandra Herman te voditelj TZMŽ Rudi Grula.

Dejan Levačić je 2016. godine započeo s procesom kreiranja parfema temeljenog na u Europi jedinstvenoj kulturnoj baštini – ispiranju zlata na rijeci Dravi.

Parfem “Gold” zapremnine je 630 litara njime pliva 500.000 zlatnih listića 24-karatnog zlata, a glavna nota je šafran. Jedinstvena bočica parfema vrijedna je 10 milijuna kuna, a predstavljanje najveće boce parfema organizirano je u suradnji s Turističkom zajednicom Međimurske županije.
Nakon što je kreiran, parfem je dvije godine “zrio” na više lokacija rijeke Drave. ” Određena dubina, kontrolirani uvijeti, stalna kontrola parfema, čista i netaknuta međimurska priroda stvorili su parfem Gold” – kazao je Dejan Levačić.

Na tržištu se svake godine pojavi oko 350 novih parfema, a Međimurje je zasigurno jedna od rijetkih ili jedina regija na svijetu na čijoj je tradicijskoj baštini, na jedinstven način stvoren parfem te će se nakon ove promocije Međimurje doslovce moći i pomirisati što će zasigurno pridonijeti daljnjoj uspješnoj turističkoj promociji Međimurja.