Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Besplatna edukacija pod nazivom "Financije i računovodstvo za trgovačka društva - od pokretanja pothvata do redovnog poslovanja"

Datum objave: 16. listopada 2018.

Pokretanjem poslovnog pothvata u obliku d.o.o.-a ili j.d.o.o. započinje niz aktivnosti s kojima poduzetnik treba biti upoznat. PDV, osnovna sredstva, bilanca, GFI-POD, likvidnost, zaduženost… pojmovi su iz financija i računovodstva koji se gotovo svakodnevno spominju u različitim organizacijama. Kako bi se poduzetnicima i njihovim zaposlenicima približilo područje financija i računovodstva, Tehnološko-inovacijski centar Međimurje (TICM) u suradnji sa Znanstveno tehnologijskim parkom Sveučilišta u Rijeci – STEP-RI , u četvrtak, 25. listopada 2018. godine, od 9:00 do 15:00 sati, u svojim prostorima na adresi Bana Josipa Jelačića 22B u Čakovcu organizira besplatnu edukaciju pod nazivom
"Financije i računovodstvo za trgovačka društva - od pokretanja pothvata do redovnog poslovanja".
Kombinacijom predavanja, praktičnih primjera i rasprave obuhvatit će se teme fiskalizacije, PDV sustava, poslovnih knjiga te financijskih izvještaja. Edukacija je namijenjena poduzetnicima i njihovim zaposlenicima.
Predavač će biti Ana Janežić, mag. oec, poslovna savjetnica za područje financija i knjigovodstva u Znanstveno-tehnologijskom parku Sveučilišta u Rijeci.
Program i više detalja o edukaciji, možete pronaći na mrežnim stranicama Tehnološko-inovacijskog centra Međimurje.
Sudjelovanje na edukaciji je besplatno, a potencijalni sudionici se prijavljuju ispred poduzeća do 24. listopada 2018. godine putem online prijave.
 

Aktivnost je dio projekta TICM PPI 4.0 MSP sufinanciranog u okviru javnog poziva Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta pod nazivom Pružanje visokokvalitetnih usluga za MSP putem poduzetničkih potpornih institucija (PPI).
Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content