Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Najava konferencije: Iskustva Poljske u pregovaračkim procesima

Datum objave: 14. veljače 2018.

Konferencija  „Iskustva Poljske u pregovaračkim procesima i važnost regionalnih operativnih programa za razvoj regija“ održat će se 22. veljače 2018. u hotelu International (Miramarska cesta 24, Zagreb) s početkom u 10 sati. Organizatori konferencije su Hrvatska zajednica županija i Ministarstvo regionalnoga razvoja i fondova EU.
Nastavno na inicijativu jačeg uključivanja hrvatskih županija u pregovaračke procese i prepoznavanja važnosti operativnih programa za regionalni razvoj u okviru kohezijske politike, iz Poljske dolaze dva stručnjaka koji će prenijeti svoja iskustva.
Govorit će o upravljanju EU fondovima s naglaskom na kapacitete regionalne razine kako bi bili dio akreditiranih sustava upravljanja i kontrole EU fondova te na njihovu važnost za razvoj poljskih regija. Pokazat će i kako pristupiti pregovorima s Europskom komisijom i primijeniti financijske mehanizme u korištenju fondova.
Marcin Szmyt je ravnatelj Odjela za strateško upravljanje, a Piotr Wolski je voditelj jedinice odgovorne za pripremu i upravljanje regionalnim operativnim programima Odjela za strateško upravljanje. Gospodin Wolski je sudjelovao u pripremi i provedbi regionalnih operativnih programa za prošlu (2007. – 2013.) i aktualnu (2014. – 2020.) financijsku omotnicu.  Obojica dolaze iz Zapadno-pomeranskog vojvodstvakoje zbog svog geografskog položaja na raskrižju raznih prometnih pravaca pruža mnoge prednosti od kojih su najveća investicije, a govoreći o poduzetništvu, ova regija već godinama drži svoje mjesto u poljskom vrhu.
Dnevni red:

  • 10.00 – 11.30 Prezentacija, diskusija i pitanja sudionika
  • 11.30 – 12.00 Pauza za kavu
  • 12.00 – 14.00 Prezentacija, diskusija i pitanja sudionik
  • 14.00 Ručak (hotel International)

Tijekom cijele prezentacije osiguran je hrvatsko-poljski simultani prijevod. Svoje sudjelovanje možete prijaviti na linku: Prijava na konferenciju
Za dodatna pitanja stojimo na raspolaganju na: tajnistvo@hrvzz.hr i iva.pintauer.smit@hrvzz.hr
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content