Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za radna mjesta viši stručni suradnik za gradnju i stručni suradnik za gradnju u Upravnom odjelu za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša

Datum objave: 12. veljače 2018.

KLASA: 112-02/18-03/1
URBROJ:2109/1-09-18-21
Čakovec, 12. veljače 2018.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA RADNA MJESTA VIŠI STRUČNI SURADNIK ZA GRADNJU I STRUČNI SURADNIK ZA GRADNJU U UPRAVNOM ODJELU ZA PROSTORNO UREĐENJE, GRADNJU I ZAŠTITU OKOLIŠA

Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, za radno mjesto višeg stručnog suradnika za gradnju i stručnog suradnika za gradnju, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama, broj 9 od 26. siječnja 2018. godine te na web stranicama Međimurske županije.
Testiranje za predmetno radno mjesto održat će se 20. veljače 2018. godine, u Maloj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2.
Provjera znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih za radno mjesto viši stručni suradnik za gradnju održat će se na gore navedeni datum, s početkom u 9,00 sati.
Provjera znanja i sposobnosti kandidata prijavljenih za radno mjesto stručni suradnik za gradnju održat će se na gore navedeni datum, s početkom u 10,00 sati.
Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.
Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem email adrese koju su naznačili u svojoj prijavi na javni natječaj.
Kandidati koji nisu pozvani na testiranje, nisu udovoljili formalnim uvjetima iz javnog natječaja i o tome će biti pisanim putem obaviješteni.
POVJERENSTVO ZA PROVEDBU JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content