Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Prijem mlade studentice kod zamjenice župana Međimurske županije

Datum objave: 24. prosinca 2017.

Temeljem zamolbe za interventnu pomoć zbog teške financijske situacije u obitelji, Međimurska zaklada za obrazovanje Dr. Vinko Žganec, pomogla je mladoj studentici Valentini Pavić.
Kao 100% invalid, Valentina studira preddiplomski sveučilišni studij na Fakultetu za menadžment u turizmu i ugostiteljstvu, Opatija - smjer Menadžment u hotelijerstvu te je smještena u kampusu koji se nalazi na Trsatu.
Prijenosno računalno predala joj je zamjenica župana Međimurske županije Sandra Herman koja je ujedno bila i njezina bivša učiteljica. „Drago mi je da ponovo možemo uskočiti u pomoć onima kojima je to najpotrebnije“, istaknula je zamjenica Herman.
[ngg_images source="galleries" container_ids="1374" display_type="photocrati-nextgen_basic_thumbnails" override_thumbnail_settings="1" thumbnail_width="120" thumbnail_height="90" thumbnail_crop="1" images_per_page="100" number_of_columns="0" ajax_pagination="0" show_all_in_lightbox="0" use_imagebrowser_effect="0" show_slideshow_link="0" slideshow_link_text="[Prikaz slika]" order_by="imagedate" order_direction="DESC" returns="included" maximum_entity_count="500"]
 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content