Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Ugodnim druženjem Međimurki i Međimuraca treće životne dobi obilježeni 8. sportski susreti

Datum objave: 11. lipnja 2016.

U organizaciji Saveza udruga umirovljenika i starijih osoba Međimurske županije u restoranu Fontana u Mačkovcu održani su osmi po redu sportski susreti između Udruga.  Oko 170 natjecatelja treće životne dobi okupilo se kako bi kroz rekreaciju nastavili tradiciju druženja i aktivnog djelovanja. Predsjednik Saveza Jožef Pfeifer uvodno se obratio svim prisutnima poželjevši im puno sreće i dobre rezultate, no pritom je naglasio kako je bit okupljanja ugodno druženje s ostalim članovima udruga.
Sportskim susretima prisustvovao je i zamjenik župana Međimurske županije Zoran Vidović koji je iskoristio tu priliku da pohvali rad Saveza i veliku aktivnost svih njegovih članova. „Međimurska županija oduvijek je imala sjajnu suradnju sa Savezom i naravno da ćemo nastaviti pratiti, pomagati i podržavati ove, ali i sve ostale aktivnosti koje provodite, jer znamo koliko je ljubavi i truda uloženo u njihovu organizaciju“, naglasio je zamjenik župana i svima poželio puno uspjeha, zabave i zdravlja. Time je ujedno službeno otvorio sportske susrete koji su protekli u ugodnom tonu i ozračju tijekom cijelog poslijepodneva, a natjecalo se u sveukupno pet kategorija i to u streljaštvu, šahu, visećem kuglanju, pikadu i belotu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content