Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Učenici trećih razreda iz Šenkovca, Mačkovca i Žiškovca posjetili županiju

Datum objave: 19. studenoga 2015.

U sklopu nastavnog programa učenici trećih razreda OŠ Šenkovec, PŠ Mačkovec i Žiškovec posjetili su Međimursku županiju, u pratnji učiteljica Snježane Blagus, Nade Grahovec , Jasminke Mesarić i Martine Moharić.
Obilazak županije završili su u Velikoj vijećnici, gdje im je Dijana Pahek iz UO za društvene djelatnosti,  uz prisustvo zamjenice župana Sandre Herman približila ustroj Međimurske županije, kao krovne institucije koja u prvom redu brine baš za najmlađe, za njihovu što svjetliju budućnost i što veće mogućnosti  u obrazovanju, pa tako i za sve žitelje Međimurja.
Nakon uvodnog predavanja slijedila su pitanja mališana koja su se isticala originalnošću, ali i velikim interesom osnovnoškolaca, posebice na temu rada našeg župana Matije Posavca.
U ugodnoj  atmosferi svoj su posjet zaključili veselom zajedničkom fotografijom i željom za ponovnim dolaskom u Međimursku županiju.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content