Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Poziv proizvođačima bučinog ulja

Datum objave: 24. veljače 2015.

Međimurska županija ove godine po peti puta sudjeluje u organizaciji izložbe bučinog ulja  sjeverozapadne Hrvatske, manifestacije koja je osmišljena s ciljem postizanja regionalne prepoznatljivosti i popularizacije bučinog ulja te s ciljem unaprjeđenja proizvodnje i povećanja konkurentnosti proizvođača bučinog ulja s područja Međimurske, Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije.
Peta izložba bučinog ulja održat će se  10. travnja 2015. godine u zgradi Scheier u Čakovcu, Ulica Matice hrvatske 2. Manifestacija obuhvaća ocjenjivanje ulja,  tematsko predavanje i prezentaciju rezultata ocjenjivanja te prodaju bučinog ulja i proizvoda s bučinim uljem.
Zahvaljujemo svim dosadašnjim sudionicima i pozivamo proizvođače s područja Međimurske Varaždinske, Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije da se prijave za sudjelovanje na V. izložbi bučinog ulja putem prijavnog obrasca najkasnije do 04. ožujka 2015. godine.
Uzorci za ocjenjivanje prikupljaju se 05. ožujka 2015. od 9 –13 sati u sobi br. 41 na prvom katu zgrade Međimurske županije u Čakovcu, Ruđera Boškovića 2.
Za svaki uzorak dostavlja se 1 x 250 ml  i 1 x 500 ml ulja u tamnim, staklenim i neobilježenim bocama.
Za izložbu i degustaciju, molimo da dostavite ulje u staklenoj ambalaži s etiketom.
Prijave slati na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za gospodarske djelatnosti, Odsjek za poljoprivredu i turizam, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec, ili na e-mail: elvira.herman@medjimurska-zupanija.hr
Za dodatne informacije možete nam se obratiti na broj telefona 040/374-231.
Prijavni obrazac 2015 (DOC)

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content