Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

JAVNI POZIV za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima po Programu potpora male vrijednosti poduzetnicima za troškove prijave projektnih prijedloga

Datum objave: 16. siječnja 2018.

Međimurska županija objavila je Javni poziv za dodjelu bespovratnih potpora po „Programu potpora male vrijednosti poduzetnicima za troškove prijave projektnih prijedloga.“
Temeljem spomenutog Programa dodjeljivati će se potpore male vrijednosti sa ciljem olakšavanja pristupa sredstvima bespovratnih potpora za mikro, male i srednje poduzetnike koji na području Međimurske županije provode projekte ulaganja u unapređenje poslovanja, i to na način da će se sufinancirati troškovi izrade prijavne dokumentacije projektnih prijedloga koji se kandidiraju za dodjelu bespovratnih sredstava.
Potpore će se dodjeljivati subjektima malog i srednjeg gospodarstva u obliku bespovratnih, gotovinskih sredstava kao nadopuna privatnom financiranju.
Javni poziv biti će otvoren do utroška sredstava, a najkasnije do 31. prosinca 2019. godine
Informacije vezane uz javni poziv mogu se dobiti u Upravnom odjelu za gospodarske djelatnosti Međimurske županije, soba 63, R. Boškovića 2, Čakovec, na tel. 040-374-238 ili putem elektronske pošte: gospodarstvo@medjimurska-zupanija.hr


OBAVIJEST PRIJAVITELJIMA - JAVNI POZIV
Župan Međimurske županije objavljuje izmjenu Javnog poziva za dodjelu bespovratnih potpora poduzetnicima po Programu potpora male vrijednosti poduzetnicima za troškove prijave projektnih prijedloga.
U točki I. Uvod – u tekstu se mijenja broj pozicije stavke u Proračunu Međimurske županije, sa 1007A100013, u A100813 - Program potpora poduzetnicima.
U točki II. Uvjeti prijave - stavak 1. podstavak 4. –  dodaje se tekstIznimno, projektni prijedlozi prijavljeni na Javni poziv „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“, referentne oznake KK.03.2.1.15, mogu dostaviti Obrazac za prijavu na poštu generiran iz sustava eFondovi“.
U točki VIII. Dokumenti koji se trebaju dostaviti uz prijavu, redni broj 5. – briše se, redni broj 6. postaje redni broj 5. i tako redom do rednog broja 11.
U redni broj 9. – dodaje se tekst „Iznimno projektni prijedlozi prijavljeni na Javni poziv „Izgradnja i opremanje proizvodnih kapaciteta MSP“, referentne oznake KK.03.2.1.15, mogu dostaviti Obrazac za prijavu na poštu generiran iz sustava eFondovi“.
Nastavno iza ovih objavljenih izmjena nalazi se pročišćeni teksta Javnog poziva od 04.03.2019. godine.
Prilog:

  1. Javni poziv (PDF)
  2. Program potpora (PDF)
  3. Izmjene Programa potpora (PDF)
  4. Obrazac prijave (DOC)
  5. Obrazac skupne izjave (XLSX)
  6. Obrazac izjave o korištenim potporama male vrijednosti (DOC)
  7. Obrazac izjave o usklađenosti s uvjetima javnog poziva (DOCX)

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content