Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurje sve više prepoznato i kao destinacija za pripreme sportaša

Datum objave: 16. kolovoza 2024.

Nakon što su ovoga ljeta pripreme za sportska natjecanja u Međimurju odradili brojni klubovi i reprezentacije iz raznih sportova, ovoga vikenda 60-ak članova Hrvatske karate reprezentacije u Termama Sveti Martin priprema se za svjetsko prvenstvo, koje će se, ove jeseni, održati u Veneciji. Riječ je o kadetima, juniorima i mlađim seniorima starosti od U-14 do U-21.

Sportašima, trenerima i stručnom stožeru dobrodošlicu u Međimurje poželio je župan Međimurske županije Matija Posavec, koji je pratio prvi trening u društvu predsjednika stručno trenerske komisije Hrvatskog karate saveza Vlade Bošnjaka i koordinatorice stručnog stožera kadeta i juniora prof.dr. Tee Bešlije, te trenera reprezentacije.

Krajem kolovoza hrvatska reprezentacija u katama također će se pripremati u Međimurju, a najavljen je i ovogodišnji "Međimurje open" koji će 31.kolovoza u Čakovcu okupiti više od tisuću karatista iz deset zemalja.

S obzirom na uspješne karatiste i odličan rad naših klubova i trenera, vjerujemo da će pripreme u Međimurju rezultirati novim medaljama u svjetskom karateu.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content