Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Županijski tamburaški orkestar „Stjepan Bujan Stipić“ rođendanskim koncertom oduševio publiku

Datum objave: 6. kolovoza 2024.

Županijski tamburaški orkestar „Stjepan Bujan Stipić“ proslavio je svoju 25. obljetnicu u velikom stilu, koncertom koji je održan posljednje večeri ovogodišnjeg Porcijunkulova. Na prepunom Franjevačkom trgu tamburaški orkestar oduševio je publiku širokim repertoarom i izvrsnim izvedbama.

Orkestrom je ravnao profesor Tomislav Cvrtila, a gosti koncerta bili su Martin Kosovac, Filip Hozjak, Zoran Grujić Glaž, Hrvoje Krištofić Hjer i Chriztel Renae Aceveda, Mario Jagec na saksofonu i Oliver Novak na gitari koji su svojim izvedbama dodatno obogatili koncert i doprinijeli nezaboravnom doživljaju.

Ovaj veličanstveni koncert bio je ne samo proslava dugogodišnjeg djelovanja orkestara, već i dokaz njegove vitalnosti i značaja u očuvanju tamburaške baštine u Međimurju. Izvrsnom atmosferom koju su publici dočarali glazbom, članovi orkestra i njihovi gosti obogatili su i program Porcijunkulova.

U 25 godina djelovanja orkestar je nanizao brojne renomirane nagrade kao svjedoke svoje kvalitete, te su i ovim koncertom pokazali da su vrijedni čuvari naše glazbene baštine.

Fotografije: Grad Čakovec

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content