Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Forestland je u Međimurje doveo svijet!

Datum objave: 23. srpnja 2024.

Brezje je proteklog vikenda ponovo bilo centar svjetske zabave za mlade koji su se iz cijele Europe pa i svijeta okupili na novom, 12. izdanju festivala elektroničke glazbe Forestland 2024.

Elektronička glazba godinama okuplja sve veći broj poklonika i u brojnim destinacijama diljem svijeta otvara nove turističke potencijale te mami, mahom, mladu publiku željnu zabave.

Uz tisuće posjetitelja trodnevnog festivala koji su uživali u nastupima najvećih svjetskih zvijezda ove vrste glazbe, te popunjenost smještajnih kapaciteta u našem kraju, jedno od velikih postignuća manifestacije svakako je i rezime koji je objavila Policijska uprava međimurska u kojem kažu: „Tijekom održavanja javnog okupljanja nisu evidentirana kaznena djela, odnosno protupravna ponašanja kojima bi se ugrožavala sigurnost posjetitelja, te se može ocijeniti kako je stanje sigurnosti na Forestlandu bilo na visokoj razini.“

Organizatori ovog najvećeg kontinentalnog festivala elektroničke glazbe napravili su iskorak te produkcijski unaprijedili manifestaciju, a pred oduševljenu publiku izveli su zvijezde poput Shaquillea O’Neala i Feddea Le Granda. O kakvim je majstorima atmosfere riječ, svjedoče reakcije publike koja je cijelim svijetom pronijela vijest o nezaboravnom provodu u Međimurju.

Rezime Forestlanda 2024. je više od 48 sati glazbe na tri pozornice, uz nezaboravne scenske efekte, te nekoliko stotina izvođača i tisuće posjetitelja koji već željno očekuju novo 'elektroničko' ljeto u Međimurskoj županiji.

Fotografije: Forestland

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content