Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Matica umirovljenika Međimurske županije održala drugu čevapčijadu

Datum objave: 22. kolovoza 2024.

Matica umirovljenika Međimurske županije, danas je na prostorima marine u Prelogu, organizirala drugu „Čevapčijadu“. Ova zabavna manifestacija okupila je petstotinjak članova Matice umirovljenika  Međimurske županije koji su uživali u odličnom druženju, zabavi i pripremi ćevapa.

Natjecatelji su se potrudili da svaki zalogaj bude savršen, pokazavši svoje kulinarske vještine, dok je žiri kojeg su čini djelatnici Srednje škole Prelog - Anica Naranđa, Krunoslav Tilošanec i Danijel Naranđa imao težak zadatak odlučiti tko je najbolji. Pa je tako prvo mjesto osvojila Udruga umirovljenika Gornji Mihaljevec, drugo mjesto pripalo je umirovljenicima iz Svete Marije, dok su treće plasirani bili Udruga umirovljenika Mačkovec.

"Ovogodišnja čevapčijada bila je nevjerojatno uspješna i nadmašila je naša očekivanja," izjavila je Nada Lovrec, predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije. "Zadovoljstvo mi je vidjeti kako uživate u ovom događaju i druženju, a pozitivna energija koja nas prati čitavo popodne stvarno je neprocjenjiva. Vidimo se dogodine.“

Još jednom uspješnom druženju s umirovljenicima, koje je pokazalo zajedništvo i potporu koju im pruža Međimurska županija, nazočili su župan Međimurske županije Matija Posavec i gradonačelnik Grada Preloga Ljubomir Kolarek. Oni su pohvalili organizaciju događaja, kao i entuzijazam koji kod umirovljenika ne jenjava, te su istaknuli kako ovakva druženja jačaju njihove međusobne prijateljske veze."          

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content