Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurska županija objavila Javni pozivza podnošenje zahtjeva za dodjelu dara u naravi u obliku poklon bona hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata s područja Međimurske županije

Datum objave: 15. veljače 2024.

Međimurska županija je 15. veljače 2024. godine objavila Javni poziv za podnošenje zahtjeva za dodjelu dara u naravi u obliku poklon bona hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata s područja Međimurske županije.

Cilj ovog poziva je ublažavanje negativnih financijskih posljedica hrvatskim braniteljima koji se nalaze u riziku od siromaštva.

Na javni poziv mogu se javiti hrvatski branitelji s područja Međimurske županije koji su korisnici prava na zajamnčenu minimalnu naknadu, prava na novčanu naknadu za nezaposlene hrvatske branitelje i članove njihovih obitelji, branitelji koji se nalaze u evidenciji nezaposlenih osoba Hrvatskog zavoda za zapošljavanje i koji nisu ostvarili prihode u posljednja tri mjeseca. Rok za dostavu zahtjeva za dodjelu dara u naravi je 15. ožujka 2024. godine, a više informacija, kao i Zahtjev, nalaze se na sljedećoj poveznici.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content