Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Ana Belčić, dobri duh Međimurske županije, ispraćena u mirovinu nakon dugogodišnjeg radnog staža

Datum objave: 18. siječnja 2024.

Inženjerka građevinarstva i stručna suradnica za gradnju Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije Ana Belčić, nakon dugog radnog staža oprostila se s kolegicama i kolegama, te otišla u mirovinu.

Ana Belčić bila je dobri duh Upravnog odjela u kojem je radila od 1. siječnja 2008. godine te su mnoge mlađe kolegice i kolege imali privilegij svoja prva profesionalna iskustva stjecati uz Anine upute.

Dobiti profesionalni savjet od Anice, kako smo je svi zvali, redovito je značilo primiti dozu topline i ohrabrenja. Jer upravo u interakciji s kolektivom, Anica je bila nenadmašna zbog bezuvjetne ljubaznosti i topline koju je darivala kolegama i strankama. Koliko je bila predana u radnim zadacima, svjedoči podatak da su njezini predmeti nerijetko bili najzahtjevniji pa je tijekom karijere pripremala dokumentaciju za najveće građevinske projekte u Međimurju. 

Na maloj svečanosti povodom Aničinog odlaska u mirovinu, dragoj kolegici kolektiv Međimurske županije poželio je mnogo zdravlja i radosti u novom poglavlju života. „U svakom kolektivu najveća vrijednost su predani i pouzdani suradnici, a vi ste Anica bili upravo takva osoba. Zahvaljujem Vam na uloženom trudu kojim ste pridonijeli da naša Županija bude efikasan i dostojanstven servis građanima. Želim Vam ugodne i vesele umirovljeničke dane“, rekao je župan Matija Posavec.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content