Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za prijam u službu vježbenika

Datum objave: 11. prosinca 2023.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU VJEŽBENIKA NA ODREĐENO VRIJEME
VIŠI STRUČNI REFERENT ZA PROTOKOL

KLASA: 112-02/23-03/15
URBROJ: 2109-05-23-12
Čakovec, 11. prosinca 2023.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA PRIJAM U SLUŽBU VJEŽBENIKA NA ODREĐENO VRIJEME U SLUŽBU ZA POSLOVE ŽUPANA

NA RADNO MJESTO VIŠI STRUČNI REFERENT ZA PROTOKOL

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju  formalne uvjete iz javnog natječaja za VJEŽBENIKA NA RADNOM MJESTO VIŠI STRUČNI REFERENT ZA PROTOKOL,  a koji je bio objavljen u Narodnim novinama broj 142 od 29. studenog 2023. godine te na web stranicama Međimurske županije i oglasnoj ploči Službe za poslove župana.

Testiranje za radno mjesto višeg stručnog referenta za protokol - vježbenik održat će se 18. prosinca 2023. godine (ponedjeljak), u Velikoj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, s početkom u 9,00 sati.

Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-pošte koju su naznačili u svojim prijavama na natječaj.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content