Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata za prijam u službu - stručni referent za odnose s javnošću

Datum objave: 20. studenoga 2023.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME
- STRUČNI REFERENT ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

KLASA: 112-02/23-03/10
URBROJ: 2109-05-23-08
Čakovec, 20. studenog 2023.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA PRIJAM U SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME U SLUŽBU ZA POSLOVE ŽUPANA
-STRUČNI REFERENT ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidate koji ispunjavaju  formalne uvjete iz javnog natječaja za radno mjesto STRUČNOG REFERENTA ZA ODNOSE S JAVNOŠĆU, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama broj 134 od 8. studenog 2023. godine te na web stranicama Međimurske županije i oglasnoj ploči Službe za poslove župana.

Testiranje za radno mjesto stručnog referenta za odnose s javnošću održat će se 5. prosinca 2023. godine (utorak), u Maloj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, s početkom u 9,00 sati.

Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-pošte koju su naznačili u svojim prijavama na natječaj.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content