Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Kraj godine donosi i novo ruho Odjelu neurologije Županijske bolnice Čakovec

Datum objave: 17. studenoga 2023.

Župan Međimurske županije Matija Posavec obišao je Odjel neurologije Županijske bolnice Čakovec gdje upravo završava veliki rekonstrukcijski zahvat. U ovom trenutku, završavaju se radovi na uređenju podova, ugrađuje se unutarnja stolarija, a pri samom kraju su soboslikarski radovi kao i radovi na električnim instalacijama, nakon čega slijedi instaliranje električnih uređaja, odnosno instalacija u jedinice smještene iznad bolničkih kreveta, te slijedi opremanje Odjela.

Kompletan završetak rekonstrukcije Odjela neurologije očekuje se oko Božića, s obzirom da je to najprikladnije vrijeme za darivanje, i to će biti poklon stanovnicima i pacijentima Međimurske županije.

Podsjetimo, rekonstrukcija Odjela neurologije obuhvaćala je razgradnju pregradnih zidova, zamjenu svih postojećih instalacija, postavljanje novih pregradnih zidova, zamjenu postojećeg sustava grijanja te informatičke infrastrukture te signalizacije pacijenata radi bolje komunikacije s medicinskim osobljem. Uklonili su se postojeći stropovi, podovi i uredili sanitarni prostori te nabavila nova oprema i namještaj te medicinska i nemedicinska oprema, a vrijednost investicije premašuje 700 tisuća eura.

Odjel neurologije jedan je od najvažnijih odjela Bolnice, kojim godišnje prođe više od 17.000 pacijenata, stoga je Međimurskoj županiji iznimno važno osigurati djelatnicima i pacijentima vrhunske uvjete. 

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content