Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Međimurski umirovljenici slavili ljubav i poštovanje te nizali lijepe uspomene

Datum objave: 15. rujna 2023.

U lijepim uspomenama leži neiscrpna životna snaga, što dobro znaju i slavljenici iz Matice umirovljenika Međimurske županije, koji su se okupili u Mačkovcu na tradicionalnoj, zajedničkoj proslavi zlatnih i dijamantnih pirova, odnosno 50 i 60 godina braka. Slavljeničkim parovima, kojih je bilo čak 80, pridružili su se i drugi članovi Matice umirovljenika te u vedroj atmosferi pokazali smisao uzrečice 'život čine male stvari'.

Predsjednica Matice umirovljenika Međimurske županije Nada Lovrec u pozdravnom govoru poželjela je slavljenicima još mnoge godine u zdravlju, sreći i poštovanju, uz poruku da svaka zajednica, pa tako i bračna, predstavlja kušnju i moguće ju je održati samo iskrenim međusobnim razumijevanjem i poštovanjem. A ljubav je mjesto odakle se crpi snaga za svladavanje svake različitosti ili poteškoće.

Župan Međimurske županije Matija Posavec, uz čestitke, je istaknuo da su upravo naše majke i očevi, djedovi i bake vrelo životne mudrosti čije poruke trebamo primati otvorena srca. „Svaki susret s vama me raduje, osobito kada u ovolikom broju ljudi vidimo pobjedu ljubavi nad svim izazovima koje život može donijeti čovjeku“, istaknuo je župan.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content