Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

U Čakovcu održano prvo koordinacijsko natjecanje vatrogasnog pomlatka sjeverozapadne Hrvatske koje je okupilo 400-tinjak djece

Datum objave: 2. rujna 2023.

Sportsko-rekreacijski centar Mladost u Čakovcu u subotu je bio stjecište djece i mladih okupljenih u vatrogasnim društvima Hrvatske. Tijekom dana održana su dva velika natjecanja, a prvi su na borilište izašli natjecatelji prvog koordinacijskog vatrogasnog natjecanja pomlatka sjeverozapadne Hrvatske. Natjecalo se 400-tinjak djece iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke te Krapinsko-zagorske županije, na što su posebno ponosni predsjednik VZ MŽ Mario Medved i vatrogasni zapovjednik MŽ Robert Meglić.

Čestitke svim natjecateljima na sudjelovanju uputio je župan Međimurske županije Matija Posavec koji je poručio kako je ovo susret prijateljstva i da je prekrasno na okupu vidjeti toliki broj vatrogasnog pomlatka. Voditelj natjecanja bio je Mladen Kanižaj, a natjecanje se odvijalo u dvije kategorije.

DVD Palinovec najbolji je bio u kategoriji pomladak muški, dok je drugo mjesto zauzeo DVD Donji Mihaljevec, a treće mjesto DVD Vrtlinovec. U kategoriji se natjecalo 20 ekipa.

DVD Remetinec odnio je pobjedu u kategoriji pomladak žene, drugo mjesto zauzela je ekipa DVD-a Struga, a treće mjesto DVD Bedekovčina. U toj kategoriji natjecalo se 19 ekipa.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content