Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Radovi na Odjelu neurologije Županijske bolnice Čakovec

Datum objave: 18. kolovoza 2023.

Međimurska županija nastavlja s daljnjim ulaganjima u Županijsku bolnicu Čakovec i obnovu njezinih odjela. Odjel neurologije jedan je od najvažnijih odjela Bolnice, kojim godišnje prođe više od 17.000 pacijenata, stoga je itekako važno djelatnicima i pacijentima omogućiti vrhunske uvjete. 

Riječ je zaista o jednoj velikoj i sveobuhvatnoj obnovi odjela koja uključuje zamjenu svih instalacija, unutarnje stolarije, sanaciju podova te rekonstrukciju sanitarnih prostorija i prostorija za djelatnike.

Trenutno se na odjelu razgrađuju pregradni zidovi, mijenjaju postojeće stare instalacije kako bi se krenulo s izgradnjom pregradnih zidova i uvođenjem novih električnih, vodovodnih, kanalizacijskih instalacija, kao i novih instalacija za medicinske plinove koji su na ovom odjelu itekako važni. Zamijenit će se postojeći sustav grijanja, kao i informatička infrastruktura te signalizacija pacijenata radi što bolje komunikacije između pacijenata i medicinskog osoblja. Uklonit će se postojeći stropovi, podovi te urediti sanitarne prostorije, a u pripremi je natječaj za opremanje i nabavku novog namještaja te medicinske i nemedicinske opreme. Vrijednost radova iznosi više od 700 tisuća eura, a očekivan završetak radova je sredina mjeseca rujna.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content