Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Nogometni klub “Omladinac” (DS) proslavio 50. rođendan

Datum objave: 25. lipnja 2023.

Dvodnevnim programom Nogometni klub „Omladinac“ Držimurec-Strelec proslavio je 50 godina uspješnog djelovanja, osnovan je 1973. godine a u svojoj polustoljetnoj povijesti može se pohvaliti vrijednim rezultatima. Obilježavanje ove velike obljetnice, započelo je u petak 23. lipnja svetom Misom u kapelici u Strelcu, dok se u subotu odigrao turnir U11 na nogometnom terenu Omladinca, nakon kojeg se održala Svečana sjednica.

Na proslavi obilježavanja okupio se velik broj članova kluba i gostiju, koje su predsjednik Nino Škvorc i tajnik Petar Ružić upoznali s bogatom povijesti kluba te najznačajnijih događaja i sportskih uspjeha. Svečanost je bila prilika za dodjelu nagrada, zahvalnica i priznanja zaslužnim članovima i udrugama.

Među gostima bili su župan Međimurske županije Matija Posavec, načelnik općine Mala Subotica Valentino Škvorc, predsjednik VMO Držimurec - Strelec Dražen Lovrenčić, u ime Međimurskog nogometnog saveza Darko Jambrović,  koji su uputili čestitke vodstvu kluba na jubileju i poželjeli puno uspjeha u daljnjem radu.

Zaista je ovo bila sportska nogometna subota u Međimurju, u isto vrijeme održavale su se još dvije svečane sjednice - Nogometnog kluba „BSK“ Belica koji je proslavio 70 godina djelovanja i Nogometnog kluba „Borac“ iz Turčišća koji je proslavio 50 godina. Čestitamo navijačima i članovima klubova na obljetnicama.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content