Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

Edukacija o e-prostornim planovima i e-građevinskim dnevnicima održana u Međimurskoj županiji

Datum objave: 19. svibnja 2023.

Još jedna edukacija koja će unaprijediti rad državnih službenika, načelnika i gradonačelnika, ali i donijeti koristi korisnicima usluga, provedena je u Međimurskoj županiji 19. svibnja. U organizaciji Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije te u suradnji s predstavnicima Ministarstva prostornog uređenja, građenja i državne imovine provedena je edukacija o e-prostornim planovima i e-građevinskim dnevnicima.

Radi se o novoj generaciji prostornih planova te je prvi dio ovog programa bio namijenjen gradonačelnicima i načelnicima, a drugi dio – o e-građevinskim dnevnicima – prošli su službenici upravnih odjela županija i gradova. Uz sudionike iz Međimurja, programu osposobljavanja pristupile su i kolege iz Varaždinske županije. Edukacija, koju je ukupno  prošlo 40-ak osoba, podići će kvalitetu rada, područje učiniti pristupačnijim i transparentnijim te donijeti dobrobit  državnim službenicima i strankama“, pojasnila je pročelnica Upravnog odjela za prostorno uređenje, gradnju i zaštitu okoliša Međimurske županije Ana Varga.

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content