Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

JAVNI POZIV za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2022./2023.

Datum objave: 15. ožujka 2023.

Temeljem Odluke o dodjeli jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2022./2023. („Službeni glasnik Međimurske županije“ broj 3/23.), Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport raspisuje

JAVNI POZIV
za dodjelu jednokratne financijske potpore redovnim studentima za akademsku godinu 2022./2023.

I.

Jednokratna financijska potpora iznosi 100 EUR / 753,45 kuna (fiksni tečaj konverzije koji iznosi 1,00 EUR za 7,53450 HRK), dodjeljuje se svim redovnim studentima s prebivalištem na području Međimurske županije koji su u statusu redovnog studenta akademske godine 2022./2023. upisani na bilo koju javnu visokoškolsku ustanovu u Republici Hrvatskoj, Europskoj uniji ili u inozemstvu te pod istim uvjetima i onima koji su upisani na privatne visokoškolske ustanove s pravom javnosti.

II.

Postupak prijave moguće je pokrenuti isključivo na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr klikom na link https://potpore.e-skole.hr/ , a dovršiti ga slijedom uputa na istoj stranici.

III.

Pravo na isplatu potpore studenti ostvaruju elektroničkom prijavom na javni poziv uz koju su dužni priložiti, odnosno učitati sljedeću dokumentaciju:
1. potvrdu visokoškolske ustanove o upisu u akademsku godinu 2022./2023. u statusu redovnog studenta ili odgovarajući elektronički zapis iz sustava e-Građani
2. skeniranu osobnu iskaznicu važeću 2. ožujka 2023. ili elektronički zapis o prebivalištu iz sustava e-Građani

IV.

Prijava i dokumentacija vezana uz ovaj poziv podnosi se isključivo predajom online obrasca na linku https://potpore.e-skole.hr/ i to autentifikacijom putem AAI@EduHr ili NIAS sustava (e-Građani) do 14. travnja 2023. godine.
Nepotpune i nepravodobne prijave neće se razmatrati.

V.

Ovaj poziv, Odluka i link za prijavu nalaze se na službenim mrežnim stranicama Međimurske županije www.medjimurska-zupanija.hr, gdje će biti objavljene i odluke o isplati sredstava.

KLASA: 402-06/23-04/1
URBROJ: 2109-08-23-1
Čakovec, 15. ožujka 2023.

Upravni odjel za obrazovanje, kulturu i sport Međimurske županije

Odluka o dodjeli jednokratne finacijske potpore redovnim studentima za ak.god. 2022-2023


UPUTE PRIJAVITELJIMA

LINK ZA PRIJAVU: https://potpore.e-skole.hr/

Prijave se podnose predajom online obrasca putem linka.

Nakon što ste kliknuli na link potpore.e-skole.hr, otvara vam se ovaj prozor:

Potrebno je ulogirati se u sustav (označeno crvenom strelicom). Koristiti možete svoje AAI@EduHr autentifikacijske podatke ili podatke za pristup sustavu e-Građanin (NIAS).

U sljedećem koraku morate izabrati Međimursku županiju i ispod birate otvoreni natječaj: „Jednokratna financijska potpora redovnim studentima za akademsku godinu 2022./2023.“ te u lijevom kutu kliknete na gumb „Kreiraj novi obrazac za prijavu“.

Otvara se obrazac u kojem je potrebno popuniti sva tražena polja i priložiti tražene dokumente, potvrdu o upisu i skeniranu osobnu iskaznicu ili odgovarajuće izvode iz e-Građana (pripazite da prilažete ispravne priloge i upišete ispravne podatke, posebno e-mail adresu).

Kada ispunite prijavu, u gornjem lijevom kutu kliknete na gumb „Kreiraj prijavu“, nakon toga dobivate na e-mail potvrdu o prijavi i jedinstveni broj Vaše prijave.

Ako ne možete otvoriti obrazac pokušajte malo kasnije ili na drugom računalu.

Za poteškoće prilikom prijave možete nas kontaktirati na e-mail: nagrade.studenti@medjimurska-zupanija.hr

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content