Menu
Europska regija sporta 2022.
|
Visit Međimurje

POZIV za prethodnu provjeru znanja i sposobnosti kandidata - Voditelj odsjeka za zajedničke poslove

Datum objave: 10. siječnja 2023.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA
ZA PRIJAM U SLUŽBU NA NEODREĐENO VRIJEME
- VODITELJ ODSJEKA ZA ZAJEDNIČKE POSLOVE


KLASA: 112-02/22-03/7
URBROJ: 2109-05-23-7
Čakovec, 10. siječnja 2023.

P O Z I V
ZA PRETHODNU PROVJERU ZNANJA I SPOSOBNOSTI KANDIDATA ZA RADNO MJESTO VODITELJA ODSJEKA ZA ZAJEDNIČKE POSLOVE U SLUŽBI ZA POSLOVE ŽUPANA

Povjerenstvo za provođenje javnog natječaja poziva na testiranje kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja, za radno mjesto voditelj Odsjeka za zajedničke poslove, a koji je bio objavljen u Narodnim novinama, broj 152/22 od 23. prosinca 2022. godine te na web stranici Međimurske županije.

Testiranje za predmetno radno mjesto održat će se 17. siječnja 2023. godine, u Velikoj vijećnici Međimurske županije, Čakovec, Ruđera Boškovića 2, s početkom u 9,00 sati.

Intervju s kandidatima koji ostvare najmanje 50% bodova iz pisanog dijela testiranja, obavit će se isti dan.

Prethodna provjera znanja i sposobnosti provodi se s kandidatima koji ispunjavaju formalne uvjete iz javnog natječaja. Zbog zaštite osobnih podataka, kandidati će osobno biti obaviješteni putem e-pošte koju su naznačili u svojim prijavama na javni natječaj.

POVJERENSTVO ZA PROVOĐENJE JAVNOG NATJEČAJA

homecrossmenuchevron-down
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram Skip to content